اخبار فناوری

Unisoc برای سهم بیشتری از بازار جهانی با MediaTek رقابت می کند

وقتی صحبت از تراشه های موبایل می شود، کوالکام معمولاً اولین شرکتی است که به ذهن می رسد. در واقع، تراشه های این شرکت به طور گسترده ای در دستگاه های میان رده و بالا استفاده می شود. اما اگر بدانید مدیاتک پرفروش‌ترین سازنده تراشه در جهان است، ممکن است تعجب‌آور باشد. فروش این شرکت حتی بیشتر از کوالکام است. مدیاتک با تولید طیف گسترده ای از تراشه ها، سهم قابل توجهی از بازار را به خود اختصاص داده است. شرکت چینی Unisoc استراتژی مشابهی را در پیش گرفته و با Mediatek رقابت می کند.

تمرکز بر تولید تراشه های ارزان راز موفقیت Unisoc بوده است

همانطور که گفته شد، مدیاتک با تولید طیف گسترده ای از تراشه ها برای محصولات مختلف، سهم قابل توجهی از بازار را به خود اختصاص داده است. اکنون Unisoc می خواهد با همین استراتژی سهم بیشتری از بازار جهانی را به خود اختصاص دهد و بر بازار تراشه های تلفن ارزان قیمت تمرکز کند. شرکت چینی Unisoc در حال گسترش سهم بازار خود در بخش تراشه های ارزان قیمت گوشی های هوشمند است. راز موفقیت این شرکت تمرکز آن بر بازار تراشه های ارزان قیمت است. این امر این شرکت را در برابر تحریم های آمریکا محافظت می کند. طبق تحقیقات بازار Counterpoint، سهم Unisoc از بازار جهانی تراشه‌های گوشی‌های هوشمند در سه‌ماهه سوم 2022 حدود 10 درصد بود.

اصابت انجمن Unisoc همچنین در بخش تراشه 5G مهم است. این شرکت چیپست T820 را در نوامبر 2022 معرفی کرد. 200 مهندس Unisoc تقریباً سه ماه در طول قرنطینه Covid-19 در سال گذشته در دفاتر خود خوابیدند. Unisoc در مورد برنامه های خود برای تولید انبوه تراشه های 5G اظهار نظری نکرده است. اما این شرکت سه تراشه 5G را با استفاده از فرآیند لیتوگرافی 6 نانومتری معرفی کرده است. دو عدد از این سه تراشه تاکنون به تولید انبوه رسیده اند. و در گوشی های ارزان قیمت چینی استفاده می شود. با وجود موفقیت Unisoc، این شرکت همچنان تحت تحریم های ایالات متحده است زیرا چین هنوز کارخانه ای ندارد که بتواند بدون وابستگی به سایر کشورها به تولید تراشه ادامه دهد.

انجمن Unisoc

به عنوان مثال، واحد طراحی تراشه هوآوی، HiSilicon، به دلیل تحریم های تجاری ایالات متحده برای تولید تراشه های پیشرفته با مشکل مواجه شده است. ایالات متحده تایوان را از تجارت با شرکت چینی HiSilicon منع کرده است. Unisoc تلاش‌ها را برای تنوع بخشیدن به تجارت خود و گسترش کاربرد تراشه‌های 5G فراتر از گوشی‌های هوشمند افزایش داده است. به عنوان مثال، تراشه های این شرکت در حال حاضر در بخش های پزشکی، برق و معدن استفاده می شود. فروش تراشه ها و ماژول های اینترنت اشیا این شرکت نیز در سال گذشته 146 درصد رشد داشته است.

تحریم های آمریکا می تواند بر یونیساک نیز تاثیر بگذارد!

مانند گیزموچینا وی خاطرنشان می کند که تجارت Unisoc اکنون شامل بیش از 133 کشور است و 80 درصد تراشه های این شرکت در بازارهای جهانی فروخته می شود. طبق گزارش انجمن صنعت طراحی تراشه چین، این کشور در پایان سال 2022 دارای 3243 شرکت طراحی تراشه بود که فروش کل آنها نسبت به سال گذشته 16 درصد افزایش یافته است. اگرچه هنوز خطراتی وجود دارد. اما Unisoc یک نمونه درخشان از این است که چگونه شرکت های نیمه هادی چینی می توانند تحت تحریم های تجاری ایالات متحده بقا و حتی پیشرفت کنند.

سه تراشه جدید سری Unisoc T700 رونمایی شد

نطر شما چی هست؟ آیا تحریم های آمریکا بر یونیسوک نیز تاثیر خواهد گذاشت؟

محمدصادق مجدی

محمدصادق مجدی هستم با بیش از 14 سال سابقه بازاریابی و تولید محتوای تکنولوژی برآنم که اطلاعاتم را با شما به اشتراک بذارم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا