اخبار فناوری

خبر جدید | گزارش Canalys و IDC از بازار اسمارت‌فون چین در فصل سوم 2024 – رشد هواوی، افت اپل | مایفون مگ

واحد خبری مایفون مگ: آخرین گزارش موسسات تحقیقاتی Canalys و IDC از بازار گوشی های هوشمند چین در سه ماهه سوم سال 2024 حکایت از ادامه رشد این بازار دارد. طبق گزارش Canalys، محموله‌های گوشی‌های هوشمند در چین در بازه زمانی ژوئیه تا سپتامبر امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته با 4 درصد افزایش به 69.1 میلیون دستگاه رسید. کارشناسان IDC با اندکی تفاوت از عرضه 68.78 میلیون گوشی هوشمند و رشد سالانه 3.2 درصدی در این بازار خبر دادند. اگرچه هر دو سازمان ویو، هوآوی، اپل، شیائومی و آنر را به عنوان پنج تولیدکننده برتر گوشی های هوشمند در چین در سه ماهه سوم معرفی کردند، اما در این فهرست تنها رتبه اول را با ویوو و رتبه چهارم را با شیائومی به اشتراک گذاشتند.

میزان عرضه گوشی های هوشمند در بازار جین از سه ماهه سوم 2023 تا سه ماهه سوم 2024 طبق IDC

اگرچه تحلیل‌گران این دو موسسه رویکردهای متفاوتی برای تهیه و ارائه گزارش دارند، اما تصویر کلی نه تنها به تقویت بازار گوشی‌های هوشمند چینی اشاره دارد، بلکه تفاوت بین رتبه‌های اول و پنجم این فهرست را نیز نشان می‌دهد که سهم بازار آنها در حدود است. 5 درصد همچنین در گزارش خود، کارشناسان Canalys رشد بازار گوشی های هوشمند در چین در سه ماهه آخر را به فصل تابستان و دوره خرید برای شروع مطالعه مرتبط دانستند.

پنج سازنده برتر گوشی های هوشمند

Vivo در فصل گذشته در آمارهای منتشر شده توسط هر دو موسسه، شماره یک تولید کننده گوشی های هوشمند در چین بود که به لطف عرضه محصولات میان رده جدید که فروش آفلاین را افزایش داد و حضور آنلاین این شرکت را تقویت کرد، با 19 درصد از محصولات، جایگاه پیشرو را به خود اختصاص داد. سهم بازار: یافته‌های Canalys نشان می‌دهد که فروش گوشی‌های هوشمند Vivo نسبت به سال گذشته 25 درصد افزایش یافته است و تعداد دستگاه‌ها را به 13 میلیون دستگاه برای شرکت چینی رسانده است. همچنین تحلیلگران IDC در دسترس بودن محصولات در بازه های قیمتی مختلف و همکاری برند اصلی و برندهای فرعی برای تثبیت جایگاه ویوو در بازار را از مهمترین عوامل برتری این شرکت عنوان کردند.

مشاهده گوشی های هوشمند در بازار شلوار جین از سه ماهه اول 2022 تا سه ماهه سوم 2024 از دیدگاه Canalize

به گفته کارشناسان Canalys، دومین شرکت برتر این لیست هواوی است که با عرضه 10.8 میلیون دستگاه و تصاحب 16 درصد از سهم بازار، شاهد رشد 24 درصدی بوده است. این مهم بیش از همه به لطف استراتژی فعال کانال های فروش محصولات اصلی شرکت و احساسات میهن پرستانه چینی ها در رابطه با تحریم اعمال شده توسط ایالات متحده آمریکا علیه این شرکت محقق شد. با این حال، هوآوی با سهم بازار 15.3 درصد در رتبه سوم فهرست IDC قرار دارد.

پنج برند برتر گوشی های هوشمند در بازار چین بر اساس Canalys در سه ماهه سوم 2023 (تامین شده در میلیون ها دستگاه)

در فهرست Canalys، Honor با عرضه 10.3 میلیون گوشی هوشمند در رتبه سوم قرار دارد. با این حال، مجموع فروش این شرکت نسبت به سال قبل 13 درصد کاهش یافت و با وجود محبوبیت گوشی های تاشو جدید خود مانند Magic V Flip و Magic V3، با چالش های مختلفی روبرو شد. آنر با سهم بازار 14.6 درصدی رتبه پنجم لیست IDC را به خود اختصاص داده است و به گفته تحلیلگران این موسسه، گوشی میان رده این شرکت، رتبه اول را در بین محصولات در بازه قیمتی 1000 تا 2000 یوان دارد.

در جایگاه چهارم لیست هر دو شرکت، شیائومی قرار دارد که با حدود 15 درصد سهم بازار و عرضه 10.2 میلیون گوشی هوشمند، رشد 13 درصدی را به ثبت رساند و سه ماهه نسبتا موفقی را پشت سر گذاشت. به گفته تحلیلگران Canalys، عرضه شیائومی از طریق استراتژی اکوسیستم این شرکت به نام “انسان x خانه x خودرو” توانسته است گروه گسترده تر و پایدارتری از مصرف کنندگان را جذب کند.

پنج برند برتر گوشی های هوشمند در بازار چین بر اساس IDC در سه ماهه سوم 2023 (عرضه شده در 1 میلیون دستگاه)

در نهایت اپل که با سهم بازار 15.6 درصدی در جایگاه دوم فهرست IDC قرار دارد، با وجود کاهش 6 درصدی عرضه، رتبه پنجم را در فهرست بهترین شرکت ها از نظر Canalys و تقاضا برای آیفون به خود اختصاص داده است. سری 16 حتی در غیاب خدمات نیز انتظار می رود که گوشی هوشمند اپل یکسان بماند.

آمبر لیو، مدیر تحقیقات Canalys، درباره این گزارش گفت: «بازار گوشی‌های هوشمند در سرزمین اصلی چین امسال وارد فعال‌ترین دوره خود شده است و تقاضای مصرف‌کنندگان برای خرید در پلت‌فرم‌های تجارت الکترونیک از سه ماهه دوم تا تابستان ادامه داشته است». . به گفته وی، اکنون فروشندگان در حال بهبود موجودی و ارائه محصولات جدید برای آماده شدن برای فصل خرید آینده هستند. به گفته یکی از تحلیلگران Canalys، در سه ماهه سوم، تمرکز اصلی بر روی 5G و محصولات میان رده مقرون به صرفه بود و از ویژگی هایی مانند دوام، عمر باتری و تبلیغات مختلف برای تحریک خرید در بازار عمده فروشی استفاده شد. او افزود: «این ویژگی ها (به طور قابل توجهی) انتخاب های بیشتری را برای دانش آموزان، نیروی کار و مصرف کنندگان با درآمد متوسط ​​فراهم می کند. (علاوه بر این،) برای احیای تقاضای اصلی بازار، فروشندگان نه تنها تلاش خود را برای فروش آنلاین افزایش می دهند، بلکه همکاری با اپراتورها را افزایش می دهند و سعی می کنند با کمک به شرکای آفلاین خود، روند سودآوری را بهبود بخشند.

پنج سازنده برتر گوشی های تاشو

به گفته IDC، در حالی که سهم گوشی‌های 400 تا 600 دلاری به 6.6 درصد کاهش یافته است، عرضه گوشی‌های با قیمت بالای 600 دلار تقریباً 30 درصد از کل بازار را تشکیل می‌دهد. این اعداد شامل گوشی های تاشو نیز می شود که نسبت به سال گذشته 13.6 درصد افزایش عرضه داشتند. در زمینه گوشی های تاشو، هوآوی سلطان بلامنازع بازار چین است و 41 درصد از کل فروش این گروه محصول در سه ماهه سوم سال جاری را به خود اختصاص داده است. در رتبه دوم این لیست Honor قرار دارد که 21.9 درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داده است، سپس سه شرکت شیائومی، سامسونگ و ویوو از رتبه های سوم تا پنجم را به خود اختصاص داده اند.

بر اساس گزارش IDC، سهم بازار قیمت گوشی های هوشمند در بازار چین از سه ماهه سوم سال 2023 تا سه ماهه سوم سال 2024

به گفته لوکاس چانگ، تحلیلگر Canalys، عرضه محصولات کلیدی در بازار در این سه ماهه به اوج خود رسید. به گفته وی، گوشی هوشمند Mate XT Ultimate هوآوی که در ماه سپتامبر عرضه شد، بحث‌هایی را در مورد گوشی‌های تاشو سه‌گانه و افزایش کنجکاوی مخاطبان برای سری‌های آینده میت به راه انداخت. وی با اشاره به چین به عنوان بزرگترین بازار با بالاترین نرخ رشد برای فرم محصول تاشو، می افزاید: گوشی های تاشو در سرزمین اصلی چین همچنان از نظر قیمت و تقاضا جذاب هستند و به سرعت به رویکرد استراتژیک فروشندگان پاسخ می دهند. ژانگ برای ارائه تصویری پیشرو و خلاقانه برای برند خود، با اشاره به کاربرد هوش مصنوعی در گوشی های هوشمند، ادامه داد: در همین حال، برندهایی مانند هوآوی، ویوو، آنر و اوپو به تدریج وارد فاز جدیدی از ادغام با هوش مصنوعی شده اند. مجهز به سیستم عامل و دستیار هوشمند با هدف بهبود تجربه کاربری و افزایش تقاضا برای ارتقاء. اکوسیستم هوش مصنوعی در مقیاس بزرگی در حال شکل گیری است و انتظار می رود قبل از ورود Apple Intelligence به سرزمین اصلی چین، گوشی های هوشمند داخلی در کاربرد هوش مصنوعی شتاب بیشتری پیدا کنند و رقابت در بخش کلیدی (محصولات) در سه ماهه چهارم تشدید شود. یک چهارم

براساس IDC، حجم عرضه گوشی های هوشمند تاشو در بازار چین از سه ماهه سوم سال 2023 تا سه ماهه سوم سال 2024

حرف آخر

توبی ژو، تحلیلگر ارشد در Canalys، یافته‌های این گزارش را اینگونه خلاصه می‌کند: «انتظار می‌رود بازار گوشی‌های هوشمند در سرزمین اصلی چین در سال آینده شاهد بهبودی متوسط ​​باشد. اقتصاد و صنعت خرده فروشی (از سوی دیگر) فروشندگان به شدت در حال معرفی نوآوری ها در بازار انبوه و بخش های کلیدی هستند، به ویژه توسعه نرم افزار برای سیستم عامل ها و هوش مصنوعی، که باعث رقابت بین محصولات و پیشرفت های تکنولوژیکی در اجزای اصلی می شود. در کانال های (تامین) فروشندگان نیز در حال بررسی مدل های همکاری جدید مانند سخت افزار و توزیع کنندگان با اپراتورهای پیشرو و کانال های تجارت الکترونیک هستند تا رقابت بین کانالی و اکوسیستم را افزایش دهند با افزایش قیمت به دلیل هزینه قطعات یدکی، تغییرات سریع در چشم انداز خرده فروشی و تأثیرات ژئوپلیتیکی بر تداوم عرضه در زنجیره عرضه.

منبع: http://www.مایفون مگ/news/view-5630-idc-and-canalys-china-smartphone-market-report-q3-2024.aspx

تحریریه مای فون مگ

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا